Mosjonsgruppa

Ut på tur 2021

Kjøp «På kryss og tvers med SMIL» og bli kjent med naturen i nærområdet.

10 flotte turmål for store og små.

Alle med mer enn 6 stepel får premie

Turpakke selges i Sørvik på YX og Snarkjøp. Turene avsluttes 1. oktober.

Hovedpakke med kart, stemplingskort og løypebeskrivelse Kr: 150

Ekstrakort kr: 75

På kryss og tvers med SMIL

Mosjosgruppa har som mål å få flest mulig i alle aldersgrupper ut i marka og i fjellet på tur.

Vårt turområde kan vi enkelt si er mellom Kilbotn og Tjeldsundbrua og opp til Storjorda. I dette området finner vi utrolig mange flotte turstier og rasteplasser med fantastisk utsikt.

Hvert år siden 2007 har mosjonsgruppa hatt et opplegg med «På kryss og tvers med SMIL».

Turpakken blir lagt ut for salg på bensinstasjonen og butikken i Sørvik første halvdelen av juni, og turene kan registreres fram til 1.oktober. Hovedpakken koster 150 kroner og inneholder kart, turbeskrivelse og et klippekort. Ekstra klippekort koster 75 kroner.

Vi legger opp til 10 turmål hvert år, noen turer er gjengangere, men hvert år kommer vi med 2-4 nye turer. Turene er av varierende lengde og terreng, men skal være lette å gå for de aller fleste. Det må registreres 6 turer eller mer for å få premie. Premieutdeling foregår på høsttombolaen til SMIL i oktober.

Mosjonsgruppa ønsker turgåere i alle aldre god tur i den nydelige marka vår. Vi oppfordrer samtidig alle til å bruke naturvett, ta tomgods og avfall med heim igjen, og lukk porter til utmarka av hensyn til sauer på beite. Husk båndtvang for hunder!

Leder for mosjonsgruppa: Edgar Hanssen. Tlf 91 60 88 25